Jouw designer en ontwikkelaar met meer dan 17 jaar ervaring

Hoe kan ik je helpen?

Over Visualy

Visualy is een grafische dienstverlener in de online en offline sector. Visualy beschikt over een grote expertise door jarenlange ervaring met de uitvoering van websites, drukwerk, animatie en 3D taken.

Taken op het gebied van hosting en domeinnaam voor websites, of app's en onderdelen daarvan, grafische design en coderen, plugins, implenmenteren en integreren van software. Deze taken voert Visualy in samenwerking met diverse partners in de online sector uit. Dit geeft Visualy een duidelijke positie in deze sector met als missie:

Elke keer weer verbeteren van de klanttevredenheid en loyaliteit door middel van logica, persoonlijke inzet en ervoor zorgen dat uw bezoekers plezier verschaften in de interactie met jouw product of dienst. Dit omvat niet alleen de schoonheid en de functionaliteit van jouw product of dienst, maar ook zaken als plezier, aantrekkingskracht en emotie.

 

door1

Wie is Visualy

Even voorstellen, ik ben Quincy Beijse, als kind was ik zeer creatief en voortdurend bezig met tekenen en muziek. Toen ik in het jaar 2000 de computer ontdekte was ik niet meer te stoppen. Ik begon met Photoshop en Dreamweaver en begon met het maken van websites. Dit vond ik zo geweldig dat het niet lang duurde voor ik bij reclamebureaus ging werken. Nu heb ik heel veel werkervaring en ben ik gespecialiseerd in het maken van websites, 2D en 3D animaties en visual design.

Hoe weet je dat het goed zit?

alpha
Quincy heeft bij grote reclamebureaus en voor interessante opdrachtgevers gewerkt o.a: Disney, Sportlife, Koninklijke Marine, Volkswagen,
Redbull. Na jarenlang voor diverse reclamebureaus en klanten te hebben gewerkt, heeft Quincy besloten voor zichzelf te beginnen en de kennis die hij heeft mee genomen te gebruiken in de opdrachten voor zijn klanten.

Persoonlijk contact?

alpha
Bij Visualy heb je altijd persoonlijk contact en hoef je geen bandjes af te luisteren en op de mail krijgt u ook snel een reactie.
door2