Wie is Visualy

Visualy

Wij zijn een jong bedrijf opgericht in 2016. Ik ben Quincy Beijse de oprichter van Visualy. Toen ik in het jaar 2000 de computer ontdekte was ik niet meer te stoppen. Ik heb het vak met passie geleerd en heb bij grote reclamebureaus en voor interessante opdrachtgevers gewerkt o.a.: Disney, Sportlife, Koninklijke Marine, Volkswagen en Redbull. Nu gebruik ik alle kennis om jouw website zo goed en mooi mogelijk te maken en waar nodig is een team in te schakelen.

 

Onze missie:

Elke keer weer verbeteren van de klanttevredenheid en loyaliteit door middel van logica, persoonlijke inzet en ervoor zorgen dat uw bezoekers plezier heeft met de interactie van jouw product of dienst. Dit omvat niet alleen de schoonheid en de functionaliteit van jouw product of dienst, maar ook zaken als plezier, aantrekkingskracht en emotie.

Website laten maken?

Wat & Hoe

Taken op het gebied van hosting en domeinnaam voor websites, of apps en onderdelen daarvan, grafische design en coderen, plugins, implenmenteren en integreren van software. Deze taken voert Visualy in samenwerking met diverse partners in de online sector uit. Dit geeft Visualy een duidelijke positie in de markt.